Το ξενοδοχείο Congo Palace προσφέρει στον επισκέπτη τη δυνατότητα πολυτελούς διαμονής στο κέντρο της Γλυφάδας, της πόλης που σηματοδοτεί την παραλιακή και αγκαλιάζει το Σαρωνικό. Γεμάτη ζωή χειμώνα και καλοκαίρι, με αναρίθμητα καταστήματα όλων των ειδών και όλες τις επώνυμες μάρκες που μπορεί να βρει κανείς σε αντίστοιχα μαγαζιά στο κέντρο της Αθήνας, η Γλυφάδα γίνεται σημείο συνάντησης για αγορές από ντόπιους και επισκέπτες. Με άνετα πεζοδρόμια και τραμ διευκολύνει τον επισκέπτη να περιηγηθεί στην πόλη και να ανακαλύψει ό,τι τον ενδιαφέρει από μία μεγάλη γκάμα προϊόντων απ' όλες τις κατηγορίες.

Το κέντρο των νοτίων προαστίων, η Γλυφάδα θυμίζει παραθαλάσσιο αμερικάνικο προάστιο, στους δρόμους και την αισθητική της, ενώ ακόμη και οι άνθρωποι που μένουν εδώ, κινούνται σε διαφορετικούς ρυθμούς, ντύνονται «καλοκαιρινά» και προσεγμένα όλους τους μήνες του χρόνου, βρίσκουν πάντα χρόνο για ένα διάλειμμα μέσα στην ημέρα, βάζουν τα αθλητικά τους και τρέχουν, γυμνάζονται ή κάνουν μια βουτιά στις παραλίες που τη βρέχουν κυριολεκτικά, με διασημότερη ανάμεσά τους τα Αστέρια.

Οι κατοικίες της, πολυτελείς πολυκατοικίες, μικρές ή μεγάλες μονοκατοικίες, εξοχικά της δεκαετίας του '50 και του '60, όπου η Γλυφάδα ήταν must για κάθε εύπορο Αθηναίο για τους καλοκαιρινούς μήνες, προσδίδουν έναν κοσμοπολίτικο αέρα στην πόλη, που συνεχίζει να είναι trendy στο πέρασμα των χρόνων, αναβαθμίζοντας συνεχώς το προφίλ της. Μεγάλες πλατείες, εντυπωσιακή ποικιλία εστιατορίων που φιγουράρουν ανάμεσα στα καλύτερα της Αθήνας, αναρίθμητα πολυτελή καφέ που σφύζουν από ζωή μέρα και νύχτα και μεγάλα κλαμπ με χορευτική μουσική, από την ελληνική και διεθνή σκηνή συνθέτουν ένα πολύχρωμο και ζωηρό σκηνικό για να ζεις.

Με περισσότερες από 30 γραμμές λεωφορείου και τραμ και γραμμή μετρό καθοδόν, η Γλυφάδα είναι εύκολα προσβάσιμη από την Αθήνα αλλά και από πολλά σημεία της Αττικής, προσθέτοντας ένα ακόμη πλεονέκτημα στον επισκέπτη που την επιλέγει ως τόπο διαμονής.

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, η Γλυφάδα αποτελεί την ιδανικότερη επιλογή για τον επισκέπτη, που θέλει να ζήσει την ιστορία της Αθήνας και τη μαγεία του ελληνικού καλοκαιριού, της υπέροχης θάλασσας του Σαρωνικού με τις οργανωμένες, καθαρές παραλίες της και την ένταση της ζωής στην Ελλάδα, γνωστή σε όλους για την απλοχεριά της και τη γενναιοδωρία της.