Το ξενοδοχείο διαθέτει πάρκινγκ;

Το ξενοδοχείο παρέχει τη δυνατότητα πάρκινγκ επί της οδού Δούσμανη, μόλις 50 μέτρα από τη κεντρική είσοδο του ξενοδοχείου, σε υπαίθριο διαμορφωμένο χώρος στάθμευσης.

Ποιες ώρες γίνεται το check in και το check out του ξενοδοχείου;

Check in στις 15:00

Check out στις 11:00

Υπάρχει concierge guide στο ξενοδοχείο που θα με βοηθήσει να «πλοηγηθώ» στην περιοχή;

Στη ρεσεψιόν υπάρχει πάντα προσωπικό πρόθυμο και κατάλληλα ενημερωμένο που θα σας ενημερώσει για όλες τις επιλογές που βρίσκονται στη διάθεσή σας όσον αφορά στην εστίαση στο κέντρο της Γλυφάδας και στην ευρύτερη περιοχή, στα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης και στο εμπορικό κέντρο. Περισσότερα

Θα μπορείτε να με βοηθήσετε να βρω και να κάνω κράτηση για εκδρομές και κρουαζιέρες;

Ένας από τους ανθρώπους μας στη ρεσεψιόν θα σας ενημερώσει για όλες τις εναλλακτικές εκδρομών που υπάρχουν διαθέσιμες με αφετηρία τον τόπο της διαμονής σας. Εκδρομές και Κρουαζιέρες μισής, μίας ημέρας ή και μεγαλύτερης χρονικής διάρκειας, σε περιοχές όπως το Σούνιο ή τους Δελφούς, ξενάγηση στα αξιοθέατα της Αθήνας και στα ιστορικά της μνημεία, βραδινή εξόρμηση στην Αθήνα τη νύχτα (Athens by night), αποτελούν μερικές από τις επιλογές που θα σας παρουσιαστούν από τον υπεύθυνο υποδοχής για να επιλέξετε εσείς αυτές που προτιμάτε. Στη συνέχεια, εμείς θα κάνουμε την κράτηση και θα σας ενημερώσουμε για όλα τα διαδικαστικά.

Ποια είναι η πιο κοντινή παραλία;

Μόλις 30 μ. από την πόρτα του ξενοδοχείου, κυριολεκτικά απέναντι από το ξενοδοχείο μπορείτε να βρείτε την πρώτη μη οργανωμένη παραλία με καθαρά νερά και χώρο για να χαρείτε τον ήλιο. Στα 100μ., βρίσκεται η δεύτερη παραλία, οργανωμένη, με ξαπλώστρες, μουσική, καφέ, σνακ και αναψυκτικά και πολλές ακόμη παραλίες.

Υπάρχουν τράπεζες κοντά στο ξενοδοχείο;

Πολύ κοντά στο ξενοδοχείο, μόλις δύο παράλληλους δρόμους απόσταση, στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου βρίσκονται παραρτήματα όλων των κεντρικών τραπεζών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Υπάρχει κοντινό ανταλλακτήριο συναλλάγματος;

Πολύ κοντά στο ξενοδοχείο, στην Πλατεία Κατράκη (στον ορθόδοξο ναό του Αγίου Κωνσταντίνου) υπάρχει ανταλλακτήριο συναλλάγματος με την επωνυμία ΑΚΡΟΠΟΛ.

ACROPOLE ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΗΡΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΟΣ ΑΕ

Πλατεία Βάσως Κατράκη 4, 166 75 Γλυφάδα Αττικής, 210 894 4907

Πώς μπορώ να μετακινηθώ προς το κέντρο της Αθήνας και το Αεροδρόμιο;

Ρωτήστε μας για τον προορισμό που επιθυμείτε να πάτε κι εμείς θα σας βρούμε όλους τους τρόπους μετακίνησης για να αποφασίσετε αυτόν που προτιμάτε.

Ενδεικτικά σας παραθέτουμε τα Μέσα Μεταφοράς προς το Σύνταγμα (κέντρο της πόλης) και το Αεροδρόμιο.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ – ΣΥΝΤΑΓΜΑ

ΤΡΑΜ: Τ5 (Διάρκεια: 53 λεπτά)

Εισιτήρια: Εισιτήριο μονής διαδρομής χωρίς μετεπιβίβαση, εισιτήριο πολλαπλών διαδρομών, τουριστικό εισιτήριο, κ.ά.. Ρωτήστε για το εισιτήριο που σας συμφέρει να βγάλετε ανάλογα με τον τρόπο της μετακίνησής σας και τη συχνότητα. Η προμήθεια των εισιτηρίων γίνεται από Αυτόματα Μηχανήματα Έκδοσης Εισιτηρίων που είναι εγκατεστημένα σε όλους τους σταθμούς / στάσεις και από Εκδοτήρια εισιτηρίων. Σε όλους τους σταθμούς των Γραμμών 2 και 3 του ΜΕΤΡΟ και τις στάσεις του ΤΡΑΜ λειτουργούν μηχανήματα τα οποία δέχονται και χαρτονομίσματα (5,00 10,00 και 20,00 €) και επιστρέφουν το υπόλοιπο του αντιτίμου, εάν υπάρχει. Σε κάθε μηχάνημα αναγράφονται σχετικές οδηγίες χρήσης.

ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ

Α2: Στάση Αντωνοπούλου (έξω ακριβώς από το ξενοδοχείο). Τελευταίος Σταθμός Ακαδημίας (κέντρο της Αθήνας) μέσω Αμφιθέας και Συγγρού.

Α3 & Β3: Στάση Πλατεία Κατράκη (έξω από την εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου. Τελευταίος Σταθμός Ακαδημίας (κέντρο της Αθήνας) μέσω Βουλιαγμένης και Μετρό Αγίου Δημητρίου.:

Ε22: Στάση Πλατεία Κατράκη (έξω από την εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου). Τελευταίος Σταθμός Ακαδημίας μέσω παραλιακής.

Εισιτήρια: €1,20 κανονικό μονής διαδρομής χωρίς μετεπιβίβαση. Ωστόσο, ρωτήστε για το εισιτήριο που σας συμφέρει να βγάλετε ανάλογα με τον τρόπο της μετακίνησής σας και τη συχνότητα. Όταν χρησιμοποιείτε τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της Αθήνας είναι απαραίτητο να έχετε έγκυρο εισιτήριο ή κάρτα απεριορίστων διαδρομών.

Τα εισιτήρια και οι κάρτες ισχύουν για τα συγκοινωνιακά μέσα και το χρονικό διάστημα που αναγράφονται σ' αυτά.

Τονίζεται ότι το εισιτήριο εφόσον έχει επικυρωθεί είναι αυστηρά προσωπικό. Η μεταβίβαση επί πληρωμή ή δωρεάν ενός επικυρωμένου ενιαίου εισιτηρίου από τον έναν επιβάτη στον άλλον, ή η χρήση ενός ήδη επικυρωμένου εισιτηρίου από άλλον επιβάτη είναι παράνομη και αντίκειται στους Γενικούς Όρους Μεταφοράς, καθότι το μεταβιβαζόμενο εισιτήριο δεν αποτελεί πλέον έγκυρο τίτλο μεταφοράς.:

Το Ενιαίο Εισιτήριο επικυρώνεται υποχρεωτικά κατά την πρώτη επιβίβαση και ισχύει για 90 λεπτά για απεριόριστο αριθμό διαδρομών προς κάθε κατεύθυνση. Στην περίπτωση που στη λήξη του 90λεπτου η τελευταία διαδρομή δεν έχει ολοκληρωθεί, ο επιβάτης υποχρεούται να επικυρώσει για δεύτερη φορά το εισιτήριό του, είτε στο όχημα είτε στο επικυρωτικό μηχάνημα του σταθμού, στη πίσω ή στην απέναντι πλευρά από την πρώτη επικύρωση, ώστε αυτό να ισχύει μέχρι να ολοκληρωθεί η τελευταία μετακίνησή του. Το εισιτήριο μιας διαδρομής – μιας χρήσης αφορά τη χρήση ενός μόνο μέσου (λεωφορείου, τρόλλεϋ ή τραμ), για μία μετακίνηση. (Το εισιτήριο αυτό δεν ισχύει για τις γραμμές express του Αεροδρομίου και το τμήμα Βάρκιζα – Σαρωνίδα, της γραμμής Ε22).

ΜΕΤΡΟ: ΓΡΑΜΜΗ 2 & 3

Εισιτήρια: Εισιτήριο μονής διαδρομής χωρίς μετεπιβίβαση, εισιτήριο πολλαπλών διαδρομών, τουριστικό εισιτήριο, κ.ά.. Ρωτήστε για το εισιτήριο που σας συμφέρει να βγάλετε ανάλογα με τον τρόπο της μετακίνησής σας και τη συχνότητα. Η προμήθεια των εισιτηρίων γίνεται από Αυτόματα Μηχανήματα Έκδοσης Εισιτηρίων που είναι εγκατεστημένα σε όλους τους σταθμούς / στάσεις και από Εκδοτήρια εισιτηρίων. Σε όλους τους σταθμούς των Γραμμών 2 και 3 του ΜΕΤΡΟ και τις στάσεις του ΤΡΑΜ λειτουργούν μηχανήματα τα οποία δέχονται και χαρτονομίσματα (5,00 10,00 και 20,00 €) και επιστρέφουν το υπόλοιπο του αντιτίμου, εάν υπάρχει. Σε κάθε μηχάνημα αναγράφονται σχετικές οδηγίες χρήσης.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ – ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ: Χ96 (24 ώρες το 24ωρο)

Διάρκεια διαδρομής: 1 ώρα και 38 λεπτά.

Στάση Αντωνοπούλου. Ακριβώς έξω από το ξενοδοχείο.:

Εισιτήριο:

Τουριστικό εισιτήριο 3 ημερών

Το Τουριστικό 3ημερο εισιτήριο ισχύει για 3 πλήρη 24ωρα από την πρώτη και μοναδική επικύρωσή του σε όλα τα μέσα αρμοδιότητας ΟΑΣΑ: Λεωφορεία, Τρόλεϊ, Τραμ, Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο, Μετρό και Προαστιακό (στην Αστική Ζώνη) και για μια διαδρομή από και προς το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών με το μετρό ή με τις λεωφορειακές γραμμές express Αεροδρομίου.

7ημερο εισιτήριο Αεροδρομίου

Το 7ημερο εισιτήριο Αεροδρομίου ισχύει για απεριόριστο αριθμό μετακινήσεων από την πρώτη και μοναδική επικύρωσή του με όλα τα μέσα αρμοδιότητας ΟΑΣΑ: Λεωφορεία, Τρόλεϊ, Τραμ, Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο, Μετρό και Προαστιακό (στην Αστική Ζώνη) συμπεριλαμβανομένων και των γραμμών Αεροδρομίου με το μετρό και τις λεωφορειακές γραμμές express.

PRIVATE TAXI

Το ξενοδοχείο μας παρέχει στους επισκέπτες του την υπηρεσία «Ιδιωτικής Μετακίνησης» με αυτοκίνητο, κατόπιν αίτησης των πελατών μας, με σχετική επιβάρυνση. Οι επισκέπτες μας που επιθυμούν να τους παραλάβουμε από το Αεροδρόμιο, θα πρέπει να μας ενημερώσουν τηλεφωνικά, με mail ή FAX για την ημέρα και την ώρα άφιξης για να τους αναμένουμε στις αφίξεις.